Vleesgroothandel

Uitsnijderij Sabbe Gebroeders in Zerkegem, met erkenningsnummer F29, heeft al drie generaties lang een heel goede naam in de vleesindustrie. Waarom? Omdat wij alleen met de allerbeste dieren werken, en ons elke dag met hart en ziel inzetten voor de klant. Resultaat? Het perfecte, verse varkensvlees voor slagerijen, restauranthouders, exporteurs en horecaleveranciers. Wij hebben tevreden afnemers in heel Vlaanderen!

 

Autocontrole

Plaatst u een kleine of grote bestelling? Wilt u een volledig karkas, een carré, minions, of liever uitgebeende en ontvette stukken? Spiering, buik, ribben, staarten, wangen, kettingmager, heup of haasjes? Geen probleem voor onze vakkundige uitbeenders. Omdat wij een gevalideerd autocontrolesysteem hebben, verwerken wij uw order in geen tijd. Want vlees is ons vak!

 

Hygiëne

Degelijke vleesverwerking kan alleen op-en-top in een hygiënische omgeving. Daarom leven wij in onze Zerkegemse hal de strenge EEG- en GMP-normen heel nauwgezet na. Een inspanning die wij graag leveren voor onze klanten! Sabbe Gebroeders in een notendop? Service, klantgerichtheid en kwaliteit!

Meer info? Bel of mail ons vandaag nog, we helpen u zo snel mogelijk.

Vincotte Certificate Sabbe Gebroeders.pdf

Downloaden